Om oss

Jag som har Trollhättans Hundsalong heter Sanna och är utbildad och diplomerad hundfrisör. Mitt mål är att hundarna som kommer hit ska få en så lugn och stressfri stund som möjligt. Jag har alltid haft en stor kärlek för hundar och hösten 2018 började jag min ettåriga utbildning till hundfrisör. Under några månader 2017 var jag i Thailand och volontärarbetade på SoiDog, ett shelter som vårdar, rehabiliterar och adopterar ut tidigare gatuhundar till familjer runt om i världen.

Mycket av mina uppgifter på SoiDog handlade om att socialisera hundar som tidigare levt på gatan, för att de skulle anpassa sig till att kunna flytta till nya hem. Det var en fantastisk resa som gav mig mycket nyttiga erfarenheter inför yrket som hundfrisör. Jag fick träffa många olika hundar med helt egna personligheter och erfarenheter i bagaget att anpassa sig efter.

Med med hem från Thailand fick jag även min bästa vän Mila, som då var 6 år gammal. Hon har anpassat sig fantastiskt bra till livet i Sverige och är med mig på jobbet om dagarna. Sommaren 2022 utökade vi familjen med vår lilla toypudel, Juni.