Trollhättans Hundsalong är en modern salong med hundens hälsa i fokus. Jag som driver salongen heter Sanna Lindqvist. För mig har hundar alltid varit ett stort intresse och 2019 valde jag att utbilda mig till hundfrisör för att kunna förverkliga drömmen att jobba med hundar på heltid. Under min utbildning startade jag Uddevalla Hundtrim som jag bedrivit fram till slutet på 2020, då jag flyttade till Trollhättan och istället startade upp Trollhättans Hundsalong.

Innan jag utbildade mig till hundfrisör volontärarbetade jag en tid på en organisation för gatuhundar i Thailand. Där var min främsta uppgift att socialisera och rehabilitera hundar som tidigare varit hemlösa eller blivit vanskötta för att de skulle kunna adopteras ut till hem runt om i världen. Under min tid i Thailand träffade jag en hund som mitt hjärta började klappa lite extra för, så när det var dags för mig att åka hem fick hon följa med. Hon har anpassat sig fantastiskt till livet i Sverige och hänger för det mesta med mig till salongen.

Mitt mål är att varje hunds besök på salongen ska vara så avslappnat och stressfritt som möjligt. Jag vill ha en fin och stark relation med de hundar jag jobbar med, därför bokar jag alltid in ett längre besök första gången en hund kommer så att vi i lugn och ro kan lära känna varandra. Vi går igenom önskemål kring frisyr på plats vid lämning. Då har jag chans att se och känna hur pälsens kondition är och därefter göra en bedömning kring vad som är lämpligt och möjligt för just din hund.

Trollhättans Hundsalong är registrerad i både Sveriges Hundfrisörer och Sveriges Hundföretagare. Vi är dessutom H-märkta, en officiell kvalitetsmärkning som ska hjälpa dig som hundägare att hitta seriösa och utbildade företag för din hund. Ni kan läsa mer om H-märket på https://sverigeshundforetagare.se/agare/h-markt-av-sveriges-hundforetagare/

Vi tar emot alla raser för vardagstrim. Hos oss kan du boka tid för bad, trimning, kloklippning med mera. För alla tjänster, se BEHANDLINGAR.