Om oss

Jag som har Trollhättans Hundsalong heter Sanna och är utbildad och diplomerad hundfrisör. Mitt mål är att hundarna som kommer hit ska få en så lugn och stressfri stund som möjligt. Jag har alltid haft en stor kärlek för hundar och hösten 2018 tog jag tag i drömmen om att få jobba med mitt största intresse. Innan jag påbörjade min utbildning till hundfrisör passade jag på att förverkliga en annan dröm jag länge haft, att resa till Thailand och volontärarbeta med gatuhundar. 

Mycket av arbetet hos organisationen jag besökte handlade om att socialisera hundar som tidigare levt på gatan, för att sedan kunna adopteras ut till familjer. Det var en fantastisk resa som gav mig mycket nyttiga erfarenheter inför yrket som hundfrisör. Jag fick träffa många olika hundar med helt egna personligheter och erfarenheter i bagaget att anpassa sig efter, precis som i en hundsalong.

Resan kom även att betyda mycket för mig då en av hundarna jag tog hand om slutligen fick följa med mig hem till Sverige. Sedan hon blev en del av vår familj har hon växt otroligt mycket och anpassat sig fantastiskt till livet här.

Kort efter att jag kom hem från Thailand började jag min ettåriga utbildning på Hundens Hus i Göteborg och startade i samma veva min första salong, Uddevalla Hundtrim. Jag jobbade som hundfrisör i Uddevalla och Munkedal under och efter min utbildning tills jag i slutet på 2020 flyttade till Sjuntorp. I samband med flytten startade jag upp en ny salong här under namnet Trollhättans Hundsalong.

2022 utökade vi familjen med lilla toypudeln Juni som hänger med mig på salongen under dagarna.