Bokningsvillkor

Avbokning
Behöver man av-eller omboka sin tid uppskattar jag om man gör detta så tidigt som möjligt, dock senast 24h innan den bokade tiden. Avbokas besöket senare än 24h innan bokad tid debiteras 50% av besökets kostnad. Vid uteblivet besök debiteras hela kostnaden för den bokade behandlingen. Kontrollera att du fått en bekräftelse på din avbokning för att vara säker på att den gått igenom.

Hämtning och lämning
Var noga med att hålla tiderna för hämtning och lämning av er hund. Tiderna är planerade för att slippa att hundar krockar i dörren och för att jag ska hinna rasta mina egna hundar mellan bokningarna. De flesta behandlingar debiteras utefter hur lång tid besöket tar. Denna tid börjar när er bokade tid startar, dvs. är man sen till sin bokade tid blir besöket dyrare. Detsamma gäller om ni fått en tid för när er hund är klar att hämtas upp. Kommer man sent får man betala även för den tiden.

Sjukdomar
Självklart ska man stanna hemma om man misstänker att hunden fått någon smittsam sjukdom. Det är också viktigt att meddela mig om hunden kort efter besöket uppvisar tecken på någon smitta.

Löp
Tikar är välkomna även om de löper. Vissa individer blir dock väldigt låga och nedstämda under löpet och då kan det vara bra att omboka tiden för hundens skull.

Försäkring
Hundar som lämnas in på salongen ska vara försäkrade.

Inför besöket
Läs gärna igenom fliken ”inför besöket”, där jag listat punkter som kan vara bra att ha koll på om det är första gången ni kommer till mig. Du som ägare ansvarar för att din hund är redo för ett frisörbesök och trygg i de moment den bokade behandlingen innehåller.

Foton
Jag försöker publicera så mycket foton som möjligt på sociala medier och tar före-och efterbilder i den mån jag hinner. Vill du gärna att jag tar före- och efterbild på din hund så säg till så ordnar vi det. Detsamma gäller givetvis om du av någon anledning inte vill att jag publicerar bilder på din hund.